Huisconcerten en muzikale cadeaubon

Concert in de Kerk te Klein Wetsinge

Muzikaal-Aanbod:

  • Huiskamerconcerten.
  • Concerten op bijzondere locaties
  • Muzikale cadeaubon
  • Concerten voor bijzondere gebeurtenissen: Afscheid, Vieringen, Ritueel

Muzikale cadeau bon  -  concert op maat:

Vind je het leuk om een speciaal iemand te verrassen met een concert? Je partner, een vriend of vriendin, een bevriend stel of je ouders ….of samen met vrienden een bijzondere ochtend of avond te beleven ? Ik verzorg concerten op maat, in mijn eigen sfeervolle huiskamer op een prachtige Bösendorfer Vleugel !  Je kan je muziekkeuze kenbaar maken – enkele stukken die een bijzonder betekenis voor jou of degene die je wilt verrassen hebben. Het concert kan ook op een andere plek plaatsvinden, mits er een goede en gestemde piano of vleugel aanwezig is.

Je kan allerhande klassieke muziek vragen, maar ook repertoire uit pop, jazz of filmmuziek is mogelijk. Een improvisatie concert is ook een optie. Het kan ook zijn dat je een thema wilt geven voor het programma: Herfst, Liefde, Dialoog, een Gedicht of een Verhaal ….Dit kan in het programma of in de vorm van een improvisatie worden verweven.

In overleg stemmen we de prijs af – afhankelijk ook van de vraag en lengte en moeilijkheidsgraad (lees voorbereidingstijd) van het programma. Richtprijs is vanaf 150 euro voor 2 personen (exclusief aanschaf bladmuziek indien nodig).

Huiskamerconcert aan de Verlengde Grachtstraat

Concert met violiste Christel Postma

Contactformulier